Nit dels Murisecs

L’Estació Biològica del Pallars Jussà i Grimpada –aventura i lleure- van organitzar aquest divendres a Talarn, al Pallars Jussà, la primera edició de la Nit dels Muricecs. L’èxit de participants i l’interès despertat en el món dels rat-penats asseguren la continuïtat d’aquest original esdevenient lúdico-divulgatiu.

L’objectiu de La nit dels muricecs era donar a conèixer l’enigmàtic món dels rat-penats, divulgant el beneficiós paper que fan aquests mamífers com a depredadors d’insectes i concienciar la societat sobre l’interès de la seva conservació.

L’acte va tenir lloc a la piscina municipal de Talarn. Va consistir en tallers i un berenar per la mainada durant la tarde, i la projecció d’un documental divulgatiu i deteccions ultrasòniques de muricecs quan es va fer fosc. Es va acabar amb un espectacle de foc i música de didgeridoo en directe. En total van participar-hi un centenar de persones de totes les edats, tot un èxit que anima les entitats organitzadores a preparar noves jornades.