Exposició de fotografies antigues de Talarn a l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà


Recull de 50 imatges antigues del municipi de Talarn, al Pallars Jussà: Una manera de veure els diferents canvis que ha sofert el municipi durant el segle passat.

L’activitat tindrà lloc del 16 de maig al 15 de juliol i el seu horari serà el següent: dies laborables de 9 a 14 hores.

Aprofitant l’ingrés de documentació municipal de Talarn a la seu de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà, aquest, ha cregut adient mitjançant aquesta exposició, reflectir d’una manera gràfica, els canvis i els esdeveniments més importants soferts al municipi de Talarn durant el segle passat.

L’exposició recull imatges significatives de la història de Talarn, concretament 50 imatges representatives d’un total de 654 imatges digitalitzades per l’arxiu comarcal, de la col•lecció de fotografies dipositades al seu ajuntament. Rendir homenatge a Talarn i a la seva gent, ens ha estat relativament fàcil, doncs hem d’agrair la tasca desenvolupada a l’any 2000 pels senyors Josep Llastarri i Francesc Sala i la Sra. Rosa Ensenyat (vídua del Sr Víctor del Val), dels quals hem aprofitat el seu treball realitzat en la publicació de la “Crònica de la Vila de Talarn 1060-1997″ de Mossèn Vicenç Bosch i les fotografies que els veïns de Talarn van deixar digitalitzar en aquella ocasió.


Sala d’exposicions Arxiu Comarcal del Pallars Jussà carrer del Mercadal s/n Tremp
Tel. 973651337
Fax 973654929
acpallarsjussa.cultura@gencat.cat